Lunchen bij Heinen

vf-logo-footer.png

Boek en koek. Ze komen samen in onze Verkadefabriek-lunchroom Bij Heinen, in Boekhandel Adr. Heinen. Maar ook thee, broodjes, soep en taart en (natuurlijk) koffie.

Boekhandel Adr. Heinen is de kwaliteitsboekhandel van ’s-Hertogenbosch, dé literaire ontmoetingsplek. Niet alleen om het ruime aanbod boeken (voor jong en oud), de kranten en tijdschriften uit alle windrichtingen of de brede kennis van de Heinen-medewerkers. Ook om de sfeervolle lunchroom er pal naast: Bij Heinen.

Waar je iedere dag (met of zonder boek) ontspannen kunt genieten van koffie, thee, broodjes, soep en taart – net zo smakelijk, vers en creatief als in de Verkadefabriek.

Spreek af. Ontmoet. Proef. Letters en lekkers. Bij Heinen.

 

Boekhandel Adr. Heinen en de Verkadefabriek zijn met elkaar verbonden. Samen hebben we de boekhandel overeind weten te houden en er een lunchroom aan toegevoegd. En samen zetten we ons in voor cultuur in deze stad. Hoe? Door onder meer samen evenementen te organiseren, literatuur te verbinden aan actualiteit, theater, sport. Leuke, nieuwe initiatieven die je niet per sé in de Verkadefabriek verwacht en die elders niet gebeuren. Die de stad levendig houden.

 

 

openingstijden

maandag   12:00 tot 17:00 uur

dinsdag     09:30 tot 17:00 uur

woensdag  09:30 tot 17:00 uur

donderdag 09:30 tot 18:00 uur

vrijdag      09:30 tot 18:00 uur

zaterdag    09:30 tot 17:30 uur

zondag      12:00 tot 17:00 uur